Historia

Sivulta löytyy tietoa yhtyeen historiaan ja alkutaipaleeseen liittyen. Löydät sivulta tiedot niin ensitapaamisesta, yhtyeen aiemmasta nimestä sekä siitä mistä laulukilpailusta oikeastaan kaikki saikaan alkunsa.

Kaksoset Bill Kaulitz (s. 1. syyskuuta 1989) ja Tom Kaulitz ovat esiintyneet yhdeksänvuotiaista asti.

Devilish

Esiinnyttyään kotikaupungissaan Magdeburgissa vuonna 2001 he tapasivat rumpali Gustav Schäferin (s. 8. syyskuuta 1988) ja basisti Georg Listingin (s. 31. maaliskuuta 1987). Kiinnostus samanlaiseen musiikkiin johti Devilish-yhtyeen perustamiseen.

Star Search

Vuonna 2003 laulaja Bill Kaulitz osallistui laulukilpailuun nimeltään Star Search. Bill ei voittanut kisaa, mutta ohjelmaa tuottanut Peter Hoffman kiinnitti huomionsa häneen. Tuottaja kävi katsomassa Devilishin keikan ja piti näkemästään.

Levytyssopimus

Lopulta yhtye solmi levytyssopimuksen Sony BMG:n kanssa, mutta ennen kuin levy ehti tulla ulos, Sony BMG purki sopimuksensa. Kuitenkin Universal Music huomasi yhtyeen ja otti pojat hoiviinsa. Silloin he muuttivat nimensä Devilishistä Tokio Hoteliksi.

Tokio Hotel

Nimi kuvaa heidän elämäänsä; kaikkien neljän mielestä Tokio on hieno kaupunki ja he yöpyvät kiertueillaan monissa hotelleissa. Bändille varattiin kerran konsertti Tokiosta, mutta se jouduttiin perumaan. (15.12.2010 bändi kuitenkin pääsi viimein vetämään ensimmäisen keikkansa Tokiossa).

Ensimmäinen single Durch den Monsun oli Saksassa menestys, mutta vasta Schrei nousi muidenkin maiden listaykköseksi.

Tulevaisuus

Mielenkiintoista nähdä ja kuulla, että mitä kaikkea yhtye vielä tulevaisuudessa faneilleen tarjoaa. Kyseessä on kuitenkin erittäin suosittu yhtye joka on kohtalaisen lyhyen taipaleen aikana julkaissut jo kunnioitettavan määrän albumeita sekä muuta oheismateriaalia.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan niin uusia sinkkuja, albumeita kuin tietenkin mahdollista seuraavaa Suomen keikkaakin.